Щаслива Леся Нікітюк нарешті одягнула весільну фату та з криком повідомила останні новини: “Скоро заміж!”

Леся Нікітюк з фатою сьогодні вразила підписників шаленою новиною!

Уся країна вважає Лесю Нікітюк справжньою Холостячкою. Вона вміло приховує особисті стосунки з чоловіками і шанувальникам досі не вдалося розсекретити жодного її бойфренда. А в тому, що він був, не варто сумніватися, адже Леся приваблива і активна жінка.

Лесі Нікітюк у весільній фаті

Сьогодні на сторінці Лесі Нікітюк справжня вечірка. А все тому, що вона буде ведучою на дівич-вечері. Так, зірка телебачення постала перед підписниками у весільній фаті та з короною на голові.

Леся Нікітюк з фатою поруч з нареченою та гостями дівич-вечора.

Біля неї стояв натовп з дівчат. Усі вони рушили до Туреччини у місто Кемер для того, щоб відтягнутися по повній. В об’єктив потрапила і героїня вечора — білява красуня-наречена.

Судячи з усього Лесю Нікітюк просто найняли для веселого проведення часу. Втім, знаменитість так галасувала та кричала на радощах, що можна припустити, що вона добре знайома з головною героїнею дійства. Дівчата добряче повеселилися перш ніж дісталися готелю, попідспівували Таркану і розбіглися хто куди.

Леся Нікітюк вирішила підготуватися до вечірки і влаштувала собі спа-день в одному з готелів Хілтон.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк досі незаміжня. Телеведуча розповідала декілька років тому, що в неї є романтичні стосунки з сусідом. Пара навіть збиралася одружитися, але в останній момент щось пішло не так, і Леся припинила згадувати обранця. На жаль, тележурналістка досі приховує особистість колишнього і не горить бажанням розповідати про реальний стан справ. Сподіваємося, що це ненадовго.

Схожі статті