Сергій та Сніжана Бабкіни запевняють, що жили з містичним створінням і неодноразово бачили його в квартирі

Сергій та Сніжана абсолютно серйозно розповіли про домового журналістам.

Сергій та Сніжана Бабкіни не припиняють дивувати своїх шанувальників. В одному з інтерв’ю подружжя абсолютно серйозно заявило, що разом з ними в квартирі багато років проживав домовик.

Домовик Сергія Бабкіна

Так, на запитання від журналістів Люкс FM про містичну істоту, яку вже згадувало подружжя, Сніжана та Сергій відповіли досить красномовно. Виявляється, у колишній квартирі, де проживала зіркова пара, проживав й вищезгаданий домовик. Більш того, в нього було ім’я — німецьке ім’я!

На превеликий жаль, ні Сергій, ні  Сніжана не змогли пригадати, як саме звали істоту. Співак спочатку було сказав, що Гендельф, але потім обидва зрозуміли, що це персонаж з романів Толкієна. Дружина артиста стверджує, що не тільки вони бачили домовика в квартирі — з ним знайома уся родина пари. Мовляв, він завжди носив перчатки і білу бороду.

Варто підкреслити, що обидвом при цій розповіді було некомфортно і навіть незручно. Інтонація журналістів також була досить веселою. Вірити зірковій парі чи ні, вирішувати вам.

Сергій Бабкін розповів всю правду про свою хворобу очей та чому змушений поїхати за кордон
Сергій Бабкін 

Нагадуємо, що після скандального інтерв’ю Сніжани Бабкіної про зради чоловіка Сергія, на співака вилився шквал хейту. Одні користувачі не розуміють, як дружина змогла пробачити таку кількість зрад, інші не можуть пробачити артистові настільки чорний піар. Тим не менш, навіть спростування новини зараз подружжю не допоможе. Що написано пером, не вирубиш і сокирою. Зараз пара змушена терпіти нападки користувачів мережі. Сподіваємося, що кібербулінг пари в мережі припиниться, і Сніжана зможе дати чесний коментар стосовно інтерв’ю.

Схожі статті