Настя Каменських зняла зворушливий фільм про покійного батька, який дивилася разом з мамою крізь сльози

Відома українська співачка Настя Каменських взимку втратила батька і досі намагається навчитися жити по-новому без нього.

Початок 2021 року для Каменських був насиченим, але не тільки радісними подіями. Незабаром після повернення зірки та її чоловіка Потапа з Мальдів у родині сталося горе — на 82 році життя помер батько Насті Олексій Йосипович. Оскільки у поп-діви завжди були особливо теплі відносини з рідними, ця подія стала для неї великим потрясінням, як і для її матері Лідії Петрівни.

У свою нещодавню подорож до Мексики співачка також взяла з собою маму, оскільки їй життєво необхідне було перезавантаження:

“Моїй мамі, як нікому, було потрібно кудись поїхати, бо вона не могла перебувати тут. Я на неї подивилася не як на маму, а як на подружку, молоду дівчину, яка вчилася жити без тата”, — розповідала артистка в програмі “Світське життя”.

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Саме у Мексиці вона зайнялася зйомками власного реаліті-шоу “Девочки рулят”, де й показала зворушливий міні-фільм про покійного тата. Так, у дев’ятому епізоді Настя влаштувала вечір спогадів заради мами:

“Друзі, ви не уявляєте собі, яке кохання було між моїми батьками. Це неможливо описати. Усі знайомі, усі наші друзі, усі близькі знають, які були відносини у моїх мами і тата. Я бачу, що Лідочка, що моя мама насправді дуже хвилюється. Вона цього не показує частіше за все, посміхається, сміється, а потім йде до кімнати, закривається, сумує, плаче та страждає, дуже сильно. І мені захотілося влаштувати день спогадів”, — сказала зірка за кадром.

Кадр з 9 серії Девочки рулят
Кадр з 9 серії Девочки рулят

Після цього Каменських разом з Лідією Петрівною і подругами подивилися невелике відео про Олексія Йосиповича, не стримуючи сліз. Він був дуже веселою та світлою людиною, що відмітили навіть користувачі мережі. Особливо багатьом сподобалася наступна його фраза:

“Настінька, я дуже люблю маму, і люблю тебе, і люблю себе більше за всіх на світі”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.