Ані Лорак підтвердила чутки про спільний відпочинок з екс-чоловіком Муратом: заради доньки чи це кохання?

Нещодавно журналісти помітили, що Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу відпочивають разом. Виявилося, що це правда.

Нещодавно шанувальники творчості співачки та журналісти запідозрили Ані Лорак у тому, що вона з Мальдів прилетіла до Туреччини до свого екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Що видало співачку?

Основним аргументом ЗМІ був той факт, що Кароліна засвітилася на білосніжній яхті, а Мурат опублікував фотографію, яку він зробив на тій самій яхті. Також співпадали краєвиди.

Фотографія доньки Лорак з яхти та реакція публіки.

Сьогодні інформація підтвердилася: Ані Лорак вирішила повернутися додому і як і всі зірки обрала для цього послуги джетлагу. З борту літака вона зробила відеоролик за участі своєї доньки Софії, яка за легендою знаходилася з батьком в Туреччині і розставила тим самим всі крапки над “I”. Сімейство повернулося до Москви разом.

Кадри, які опублікувала Ані Лорак.

Нагадуємо, що чутки про роман між Муратом та Ані Лорак ходять доволі довго. Свій початок вони взяли на вечірці Філіпа Кіркорова, коли вся країна спостерігала за тим, як колишнє подружжя танцює повільний танець та обнімається.

Мурат, при цьому, дуже ніжно ставився до колишньої дружини, обіймав її, притискав та навіть поставив свій підборідок їй на плече. Судячи з усього, Кароліна була дуже щасливою, адже посміхалася без зупинки. В інтерв’ю Борису Корчевнікому співачка заявила, що показала Мурату, з якої дівчиною він має справу. І що тепер він її поважає. Це також наштовхує на думку, що пара знову разом.

Так чи інакше, одна людина виграє у цьому випадку точно. Маленька Софійка заслуговує насолоджуватися компанією обох батьків і рости в щасливій та міцній родині. Сподіваємося, що шанс який Ані Лорак надала Муратові буде використаний з розумом.

Схожі статті