Екс-наречена Віталія Козловського після невдалих стосунків нарешті виходить заміж: тепер без брехні і зрад

Раміна Есхакзай об'явила, що виходить заміж, будучи на відпочинку на Мальдівах.

Ведуча власного авторського YouTube-шоу “Ходять чутки” Рамін Есхакзай виходить заміж. Популярна журналістка брала участь в шоу “Холостяк”. Була заручена зі співаком Віталієм Козловським, але пара розлучилася в розпал підготовки до весілля.

Рамін Есхакзай виходить заміж

Адвокат Євген Пронін зробив їй пропозицію під час відпочинку на Мальдівах, пише “Культурна пральня”.

“Раз усі вже знають, таки да. Він це зробив!”, – написала Есхакзай на своїй сторінці в Інстаграме, показавши обручку на пальці.

На даний момент пара знаходиться на Мальдівах. Закохані відпочивають там вже кілька днів.

Користувачі мережі в основному пораділи за улюблену журналістку. Втім, деяким не сподобався розмір діаманту. Мовляв, міг би і побільше “булижник” купити.

Нагадуємо, що Раміна Есхакзай тривалий час знаходилася в стосунках з українським співаком Віталієм Козловським. Під час підготовки до весілля зіркова пара гучно розсварилася.

З’ясувалося, що Віталій Козловський зраджував Раміні зі своєю асистенткою. Співак сам зізнався нареченій, що розпочав стосунки з нею , аби розпалити ревнощі у жінки, яку насправді кохає. Раміна не витримала приниження та, за словами ведучої, придумала, що також має стосунки на стороні з чоловіком з Москви. Пара домовилася, що деталі їхнього розриву не просочаться до журналістів, але Віталій свого слова не стримав.

Молоді люди обливали одне одного брудом та розповіли абсолютно всі деталі стосунків. Раміна навіть зізналася, що далі поцілунків вони не заходили.

Схожі статті