Самотній Ектор Хіменес-Браво нічим не прикрився та сфотографувався у чому мати народила: заманює українок

Ектор Хіменес-Браво час від часу дозволяє собі подібні пустощі в радує самотніх фанаток.

Ектор Хіменес-Браво народився у Колумбії. Тому не дивно, що у відомого шеф-кухаря дуже гаряча кров. Якщо він фліртує з кимось перед камерами, то градус у студії піднімається, а якщо публікує гарячі фотографії, то про це стає відомо в усій соціальній мережі. До подібного задоволення актор вдається нечасто, але доволі влучно і неочікувано.

Ектор Хіменес-Браво у чому мати народила

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина в розділі stories, на якій знаменитість постав абсолютно голий і прикрився лиш попередженням, що цей контент може буде образливим чи непідходящим за віком. Чоловік зухвало поставив одну руку за голову та показав усі свої принади.

Для Ектора це звичне амплуа і судячи з цого сторінки, він доволі часто робить подібні фотографіі.

Не можна не відмітити, що Ектор Хіменес-Браво добре підкачався і готовий до літнього сезону.

Нагадуємо, що зараз колумбійський шеф-кухар абсолютно вільний чоловік. На даний момент він проживає в Україні та у своєму улюбленому будинку в Канаді. Не дивлячись на плітки, про його орієнтацію, які раніше з’являлися у мережі час від часу, у шефа були доволі серйозні стосунки і два рази він ледь не одружився.

Декілька років він знаходився у стосунках з дівчиною на ім’я Керолайн із Канади. Роман довелося припинити через те, що дівчина не захотіла переїжджати до України, а вирішила залишитися на батьківщині. Більш відомим був його роман з колегою Тетяною, який протривав декілька років та на жаль, і він потерпів невдачу, хоча родина Ектора вподобала наречену.

Схожі статті