Спекотний образ Злати Огневич

Відома українська співачка Злата Огневич підірвала мережу неймовірним образом на фотосесії.

Цього разу під час фотосесії Злата Огневич продемонструвала дещо відвертий і водночас жіночний образ.

Для фотосесії співачка обрала чорну сукню-сорочку на тонких бретельках і світлий жакет з чорними вкрапленнями. Знімками фотосесії зірка поділилася зі своїми підписниками у мережі Інстаграм.

Зірка розповідала, що займається практиками вдячності. І під знімками не пропустила можливості поміркувати про це. Ось що вона написала під знімком: «Впевнена, саме вміння дякувати – відкриває перед нами нові можливості, звільняючи місце для живої енергії. Зізнатися, я часом забуваю про цю практику. Те, з якими відчуттями ми засинаємо, безпосередньо впливає на якість самого життя. Це як установка програми на наступний день».

 

 

Також співачка виклала іще одну світлину з фотосесії. На світлині вона позує лише у сукні-сорочці. Під цією світлиною дівчина поміркувала про прихід осені і поділилася речами, які рятують від осіннього смутку. Зірка говорила про роботу.

 

 

Під обома знімками прихильники засипали Злату компліментами. «Як завжди найкрасивіша», «Злата ти дуже гарна», «шикарна сукня Zlata, Lady in black», «ну неможна ж бути такою гарною! Чудові сонячні фотки», «Як завжди богиня – прокоментували світлини прихильники.

Нагадаємо, що під час фотосесії, присвяченій новому альбому співачки під назвою «Богиня» Злата засвітила бюст. Додавши у фотосесію елемент пікантності.

Також навесні співачка змінила стрижку і, обрізавши довге волосся, зробила собі каре. Окрім цього Злата Огневич перефарбувала темне волосся у світлі тони і стала білявкою. Такі зміни у зовнішності улюбленої артистки не поміченими прихильниками. Але не всі фанати співачки позитивно оцінили новий образ своєї улюблениці. Співачка також виклала відео, на якому вона у новому образі сидить за клавішними у білій сорочці і джинсах.

 

 

Прихильники розділилися на два табори. Одним сподобався новий образ співачки, а іншим – ні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.