Параліч Слави Фролової: зірка відверто розповіла про свою боротьбу з недоліком та несправедливості життя

Слава Фролова з дитинства страждає від паралічу руки. Зірка розповіла, як це вплинуло на її життя.

Слава Фролова — одна з найулюбленіших постатей в українському шоу-бізнесі. І хоча вона вже давно не світиться на телеекранах, глядачі пам’ятають про неї з любов’ю. На це є вагома причина: вона завжди і повсюди “своя”.

Параліч руки і прийняття себе

Слава Фролова народилася в Одесі. Вона ніколи не приховувала, що виховувалася не тільки батьками, але і всім одеським двором, де було досить багато злочинців та грабіжників. Спочатку дівчинка їх боялася, але згодом зрозуміла, що всього є дві сторони.

Слава Фролова на шоу “Україна має талант”. Фото взято на просторах мережі.

Вона навчилася знаходити спільну мову абсолютно з усіма тому, що навчилася приймати людей такими які вони є.

Втім на прийняття себе в неї пішло набагато більше часу. Слава Фролова зізнається, що її недуг (параліч руки) сильно її турбував. Зірка виросла в звичайній радянський родині, де про такі речі було не прийнято говорити публічно, а подібні недоліки намагалися виправляти.

Слава Фролова згадує, що про дітей, які мали ДЦП не згадували і робили вигляд, що їх взагалі не існує. Втім, знаменитість стверджує, що для кожної людини у цьому світі є місце.

Слава Фролова
Слава Фролова

Слава вірить у те, що будь-який недолік варто виправляти і працювати над ним, але тільки в тому випадку, якщо він виправний. У випадку ж коли з цим доведеться жити, варто прийняти і насолоджуватися життям. Саме так Фролова і вчинила.

Зараз вона активно займається благочинністю і особливо наділяє увагу дітям з особливими потребами. Для них вона організовує різноманітні заходи, які гучно лунають по всій країні. Бо для кожного у цьому світі є місце!

Схожі статті