Ірина Федишин показала свою колекцію туфель

Співачка впустила прихильників у шафу і похизувалася своєю колекцією взуття.

Ірина Федишин – відома модниця сучасної естради і буквально фанатка красивого і яскравого взуття. Але ганяється вона не за одягом чи прикрасами, а за взуттям. Хоча і стильних нарядів у співачки багато, але особливе місце у гардеробі займають полиці зі взуттям.

Співачка виклала на своїй сторінці в Інстаграм фото шафи і підписала знімок: «Так…, які б це взути?))».  На фото співачка позує у синьому світшоті і блакитних джинсах. На голові у неї білий обідок з синім бантиком.

З фото видно, що Ірина Федишин обожнює туфлі на шпильках і босоніжки на танкетках. А от взуття на низькому ходу у співачки на фото не видно.

 

 

Фоловери знаменитості не стрималися щоб не прокоментувати колекцію співачки. «Верхня полка небезпечна для життя», «А ти які хочеш?», «Були у Вас 23 . 09 на концерті в Трускавці, на таких красивих ніжках, все сидить вау,любимо Вас❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️» і так далі.

Дійсно, від такого різноманіття очі розбігаються і легко можна розгубитися при виборі пари дня. І справді як тут обрати, якщо шафа заповнена яскравими, пастельними, леопардовими, блискучими, і блискітках, на бідборах різної висоти і форми і на танкетках пар взуття.

А от пристрасті до високих підборів 33-річна співачка не зраджує ні на сцені, ні у повсякденному житті і гордо демонструє стрункі ніжки на високих шпильках прогулюючись вуличкамирідного Львова.

Окрім туфель Ірина любить демонструвати красиву фігуру у дорогих купальниках. Останніх у співачки не менше, ніж взуття. На фото зірка позує у синьому купальнику, стоячи у морі. Знімок вона прокоментувала так: «Останній день літа … 🌞🌊 Як настрій ?
P.s.: не пропустіть сьогодні концерт «Ти тільки мій» на каналі «Україна» о 23:58 🔥

 

 

підписники не лишилися осторонь і засипали Ірину компліментами як стосовно її фігури, так і стосовно творчості співачки.

 

Схожі статті