Продюсер “Голосу країни” прокоментував роман Тіни Кароль і Дана Балана: “Я став свідком романтичної історії”

За відносинами Тіни Кароль і Дана Балана з захватом стежить вся країна, і схоже, що їх романтична історія триває досі.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана розпочався на вокальному шоу “Голос країни”, де вони обидва були тренерами. Незважаючи на те що артисти формально були суперниками, це не завадило їм захопитися одне одним як чоловіком і жінкою.

Від випуску до випуску глядачі спостерігали за кокетливими поглядами Тіни і джентельменськими знаками уваги Дана, що в підсумку переросло в дещо більше, як вважають прихильники.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

І хоча офіційно Кароль і Балан не підтверджували свої відносини, публіка впевнена — вони були і все ще є. До того ж українська поп-діва овдовіла цілих 8 років тому та весь цей час її серце хоч і було розбите, але вільне, а значить настав час знову впустити в життя кохання.

Звичайно, частина фанатів підозрювала, що роман героїв нашої сьогоднішньої статті ніщо інше, як сценарний хід. Зовсім недавно це прокоментував продюсер шоу Володимир Завадюк.

Тіна Кароль і Володимир Завадюк
Тіна Кароль і Володимир Завадюк
Володимир Завадюк і Дан Балан
Володимир Завадюк і Дан Балан

На публічному виступі він заявив, що історія любовних взаємин між тренерами Тіною і Даном була “створена синтетично” заради підняття рейтингів програми. Це викликало справжню бурю в мережі, після чого Завадюк поспішив вибачитися за свої невдало підібрані слова:

“Я став свідком романтичної історії, яка розгорталася на моїх очах під час зйомок шоу “Голос країни” та в екранах багатомільйонної аудиторії телеглядачів. I не раз говорив, що помічав симпатію між Тіною та Даном”, — написав продюсер, після чого вибачився як перед зірковою парою, так і перед безліччю їх прихильників.

Більше цікавих подробиць з особистого життя Кароль і Балана, яке вони так намагаються приховати від публіки, дивіться в наступному відео:

Схожі статті