Олег Винник і його таємна дружина Таюне були помічені на будівництві: будують власний дім з місцем для дітей

Повелитель жіночих сердець Олег Винник і його таємна дружина Таюне разом відвідали будівництво. Невже власного будинку?

Публіку завжди цікавить особисте життя зірок, і якщо деякі селебрітіз діляться його подробицями, то виконавець хіта “Вовчиця” ретельно приховує все, що не стосується творчості. Незважаючи на це, шанувальники регулярно намагаються вивідати хоч щось про родину Олега.

ЗМІ називають дружиною артиста його бек-вокалістку Таїсію Сватко, що дуже схоже на правду, адже вона завжди супроводжує виконавця на гастролях і при всіх своїх вокальних можливостях не виходить на передній план, залишаючись лише підтримкою коханого чоловіка.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Також неофіційно відомо, що у Таюне і Олега Винника є син Юліан. Підліток живе і вчиться в Німеччині, де професійно займається плаванням. У це теж легко повірити, оскільки на початку співак починав кар’єру як зірка мюзиклів в німецькому місті Штутгарт, а ось свої найромантичніші пісні вже під час українськох творчості він, ймовірно, присвятив Таїсії.

З урахуванням шаленої популярності їх пари, повної секретів і таємниць, в соцмережах раз у раз з’являються все нові фанатські фото. На цей раз користувачі Інстаграму прийшли в захват, побачивши фотографію Винника і Таюне на тлі будівництва в будівельних касках.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Фанати тут же взялися фантазувати про те, що артисти зайняті будівництвом сімейного гніздечка, однак насправді це архівні кадри з поїздки на кар’єр в Кривому Розі в рамках всеукраїнського туру.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Більше цікавих і раніше невідомих подробиць особистого життя головного вовка країни дивіться в наступному відео:

Схожі статті