Таємна дружина Олега Винника похизувалася ідеальними формами: ось чому головний вовк країни почав ховати її

Квітка Таюне знов запалила публіку показавши бездоганні форми.

Не дивлячись на те, що зараз Олег Винник та його незмінна партнерка по сцені Таїсія Сватко не світяться разом на сцені та різноманітних світських заходах, фанати впевнені, що між ними все добре. В кінці кінців, Таюне  вирішила спробувати себе і на сольному попрощі, тому не дивно, що вокалісти починають з’являтися на публіці разом.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі

Форми Таісії Сватко

Ні Олег, ні Таїсія особливо не діляться особистими фотографіями на власних акаунтах в соціальній мережі Instagram. Якщо Таюне робить це просто рідко, то співак взагалі публікує лише промо-фотографії або фотосесії для журналів. Втім, існують фан-акаунти зірок, на яких можна побачити багато цікавих фото та пізнати своїх кумирів краще. Так, на одному з таких акаунтів нещодавно з’явивився кадр з Таюне, яка тримає у руках букет квітів. На світлині дуже добре видно фігуру бек-вокалістки. Таюне вділа обтягуючі джинси та майку, завдяки яким добре видно, що зірка струнка та приваблива.

Нагадуємо, що Олег Винник та Таюне вважаються чоловіком та дружиною. Співак довгий час приховував цей факт, але односельчани артиста розповіли усю правду журналістам. Зараз Винник просить не цікавитися його особистим життям і звертати увагу на його творчість. Однак, усі фанат  вірять, що він одружений на своїй Таюне ще за студентських часів, а в Німеччині залишився його рідний син Юліан, якого він захищає від публіки понад усе.

Ми впевнені, що рано чи пізно, співак зробить публічне зізнання та розповість про свою родину глядачам. А зараз залишається насолоджуватися тільки його композиціями.

Схожі статті