Вагітна Настя Каменських намагається виправдати зростаючий живіт зайвою вагою: “Знову товста!”

Відома українська співачка Настя Каменських частіше за інших колег по сцені підозрюється у вагітності, і це неспроста.

Потап і Настя Каменських з творчого дуету плавно переросли в подружній. Сталося це в травні 2019-го — саме тоді вони зіграли весілля, причому до цього свої відносини артисти тримали в суворій таємниці від публіки. Зараз в їх Інстаграмах регулярно з’являються романтичні спільні фото, під якими збираються безліч приємних коментарів і побажань скоріше стати батьками.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Справа в тому, що сама Каменських вже неодноразово заявляла, що дуже хоче дитину і морально готова до материнства, а в одній з останніх серій її реаліті “Девочки рулят” на адресу мами співачки прозвучала фраза: “Будуть у вас онуки”.

Настя Каменських з мамою Лідою
Настя Каменських з мамою Лідою

З тих пір шанувальники Насті з особливою ретельністю розглядають її нові знімки, щоб побачити хоч якийсь натяк на зростаючий живіт. На цей раз цей його вони помітили не тільки в кадрі, а й в підписі до нього. Перед камерою зірка позувала в шовковій сукні-ночнушці чорного кольору з мереживом і оксамитовою накидкою, а ракурс особливо акцентував увагу на її фігурі.

Під фото знаменитість поділилася думками про свою багатогранність і про те, що вона ідеальна в своїй “неідеальності”:

“Так, для когось я не така, як їм хотілося б мене бачити. Не так одягнена, не так нафарбована, то “занадто худа”, то “знову товста”! Так, мої життєві етапи, принципи та переконання можуть не підходити комусь. Але я вільна бути собою”, — пише співачка.

Коментатори тут же пов’язали цю публікацію Каменських в Інстаграмі з вагітністю:

  • “Мені одній видно животик?”;
  • “Не одній”, — у відповідь на попередній коментар;
  • “Треба діток народжувати, поки можеш сама. А не коли вже вдаються до сурогатного материнства”.
Коментарі під фото Насті Каменських
Коментарі під фото Насті Каменських

Сама Настя, як і її чоловік Потап, не реагує на подібні підозри і поради. Втім, усі вже знають, як довго вони можуть зберігати таємниці, тому не можна нічого виключати.

Схожі статті