Надя Дорофєєва у спробах привернути увагу ошелешила нахабною витівкою: трусами можна було і не світити

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва приголомшила шанувальників несподіваним фото, на якому показала зайве, причому так і було задумано.

Надя Дорофєєва починала кар’єру з участі в дуеті “Время И Стекло”, проте в минулому році він завершив своє існування, тому тепер героїня статті є сольною співачкою.

Її дебютний хіт під назвою “Gorit”, який вона випустила в кінці 2020-го, всього за кілька днів зібрав мільйони переглядів на YouTube. Очевидно, популярність Наді не тільки не зійшла нанівець із завершенням творчості в рамках групи, але ще і піднялася на новий рівень.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва і Позитив

Крім цього, Дорофєєва активно розвиває особистий блог в Інстаграмі, де у неї налічується вже 5 мільйонів підписників. Там практично щодня з’являються нові фото і відео зірки, більшість при цьому збирають безліч позитивних коментарів, однак на цей раз щось пішло не так.

Надя опублікувала вельми сміливий кадр в мікросукні кислотно-зеленого кольору, з-під якої неозброєним оком видно дещо зайве. Завершенням зухвалого образу стали масивні чорні черевики.

Примітно, що в підписі Дорофєєва відразу уточнила, що це фото для залучення уваги. Таким чином вона анонсувала найближчий сольний концерт і пообіцяла бути на ньому одягненою з обмовкою: “Але це не точно”.

Не всі оцінили витівку співачки. Багато коментаторів почали її засуджувати, хоча деякі все ж таки підтримали гумор Наді:

  • “Ось це я розумію маркетолог”;
  • “Так зніми вже їх взагалі, буде аншлаг”;
  • “Наче крім трусів залучити більше нічим”;
  • “Тільки Дантесу не показуйте!”;
  • “Може так не треба робити?”;
  • “Вже не знає, як привернути цю увагу… Перебір”.
Коментарі під фото Наді Дорофєєвої
Коментарі під фото Наді Дорофєєвої

Схожі статті