Софія Ротару, Майя Кристалінська та інші радянські зірки, як без піару та мікросуконь заслужили визнання

Радянські зірки не позували у відвертих костюмах, не знімалися у чоловічих журналах та не вели сторінок у соціальних мережах, але все одно їх любили...

Після розпаду Радянського союзу, українську сцену заполонили співаки та співачки, які могли й не мати голосу, але мали талант влаштовувати шоу. Відверті танці, епатажні наряди, скандали в особистому житті – все це було в новинку для колишніх мешканців СРСР. Проте, згодом, коли цікавість до поп-музики трохи вгамувалася, всі згадали хіти легенд естради радянських часів. Подивіться, кого любили за талант.

Софія Ротару

Колись ця артистка переплюнула за популярністю Аллу Пугачову. Нашою “Червоною Рутою” заслуховувалися далеко закордоном.

Софія Ротару зі сльозами на очах розповіла про свої негаразди за кулісами шоу
Софія Ротару

Завжди жінка виступала або в українських національних нарядах, або у довгих сукнях.

Майя Кристалінська

Вона виконала легендарний хіт “Опустела без тебя земля”. Чистота голосу Майї вражала з перших нот. А виступала вона завжди у монументального стиля сукнях, інколи дозволяла собі відкривати плечі.

Майя Кристалінська

Людмила Зикіна

Легендарна виконавиця “Течет Волга” (“Из далека долго…”) мала сильні вокальні дані. Співала народні пісні і ніколи не дозволяла собі з’являтися у вульгарному стилі. Жила скромно, особисте життя не виставляла на показ.

Людмила Зикіна

Ніна Матвієнко

Княжна з інтернату. Ось так називають і досі легендарну співачку. Ніна виступала у народних костюмах, адже її творчість – це не тільки солов’їний голос, а й відтворення спадку козацької давнини.

Ніна Матвієнко у молодості. 

Валентина Толкунова

Навіть за сучасних стандартів вона могла б претендувати на звання с*кс-символа. Втім, всю свою кар’єру чорноброва жінка з виразним обличчям, приховувала фігуру під скромними платтями.

Валентина Толкунова

Схожі статті