Чому Гарік Бірча, як і його персонаж Віталька, досі не знайшов собі “тьолочку”: “Хочеться закохатися”

Український актор Гарік Бірча найбільш відомий за комедійним амплуа Віталька в однойменному серіалі. Їх об'єднує одне — вони обидва холостяки.

В цьому році герой нашої сьогоднішньої статті, якого, до речі, насправді звуть Ігор, зустріне своє 47-річчя. Незважаючи на настільки зрілий вік, він все ще не одружений і навіть передбачає, що він може бути тим самим закоренілим холостяком, адже багато його друзів в такі роки вже створили другі сім’ї. Втім, стати невільною в романтичному плані людиною не боїться.

Найсерйозніші відносини Гаріка тривали близько трьох років, про що він розповів в YouTube-шоу “СЛАВА+“:

“Я подумав, ми подумали, що ми не можемо бути разом. Може і з моєї вини. Кожна людина в тій чи іншій мірі егоїст, але я не можу сказати, що… Якщо відносини припинилися і якщо говорити про вину, я вважаю, що винні обидва партнери, скажімо так. Я, напевно, не зміг змінити своє життя, змінитися сам настільки, щоб зробити цю людину на 100% щасливою. Для мене це важливо. Робити когось нещасним я не хотів би ніколи, ні в якому навіть страшному сні”.

Гарік Бірча на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Гарік Бірча на інтерв’ю у Слави Дьоміна

У суспільстві поширена думка про те, що чим чоловік довше знаходиться в статусі холостяка, тим більше вимог у нього з’являється до потенційної обраниці. Бірча з цим не згоден:

“У мене, по-моєму, вимог вже зовсім не стало. Я їх з кожним разом все зменшував для себе. В юності, напевно, так, у мене були певні критерії і я чогось там чомусь вимагав. Я вже давним-давно нічого не вимагаю. Я нічого не чекаю від майбутніх відносин, ну, скажімо, в хорошому сенсі так, я можу чекати, але якщо я цього не знайду в другій половині, ну це моя проблема, що я собі намалював, грубо кажучи, якою вона має бути, а вона не така”.

Гарік Бірча в Лізі Сміху
Гарік Бірча в Лізі Сміху

З чим актор погодився, так це з тим, що за роки холостяцького життя у нього вже сформувалися певні звички, і одному для нього бути набагато простіше, адже ти сам собі господар, але при цьому він відповідальності не боїться, хоче дітей і сім’ю:

“Мені є вже що сказати, передати, навчити дитину, і допомогти їй вступити в доросле життя. Я можу вже своїй родині дати ті матеріальні блага, які необхідні, щоб ніхто ні в чому не мав потреби, не думав про те, що буде завтра. Але мені дуже хочеться зустріти ось цього безумовного друга, безумовного супутника життя свого, хочеться закохатися і хочеться обов’язково взаємно. Мені не хочеться спалюючого твоє серце кохання, це вже вистачить. Я за дуже здорові, гарні, теплі, довгострокові відносини”.

Гарік Бірча на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Гарік Бірча на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Схожі статті