(Фото) Олена Кравець вперше показала підрослу доньку – просто мініатюрна версія зірки “Кварталу 95”

Олена Кравець - яскрава зірка сучасності. З роками її позитивний імідж тільки зміцнів, а цікавість до особисто життя виросла в рази.

Олена Кравець – популярна акторка шоу студії “Квартал 95”. Артистка стала першою дівчиною, яку долучили до виступів на сцені “Вечірнього кварталу”. Вона проявила себе не тільки, як акторка, а і як майстер пародій.

Олена Кравець на сцені “Вечірнього кварталу”. Фото взято на просторах мережі.

Артистку запрошували і на зйомки в рекламах, і до участі в інших гумористичних проектах. Зокрема Кравець була тренеркою шоу “Ліга Сміху”, а такою стала примою “Жіночого кварталу”. Крім цього року брала Олена участь і в “Ліпсінкбатлі”, де робила пародії на українських та закордонних знаменитостей.

Олена Кравець у шоу “Ліпсінкбатл”. Фото взято на просторах мережі.

“Кварталівка” завжди вела скромний спосіб життя. Вона не піарилася на родинних стосунках, цим самим викликала велику повагу до себе з боку прихильників. Також її інтровертність завжди збільшувала цікавість у фанатів.

Олена – заміжня жінка. Вийшла заміж ще у 2002 році. В її родині є старша донька Марія, а у 2016 році доля подарувала їй двійнят.

Нещодавно зірка показала, як подорослішала її старша донечка.

Світлину Кравець вирішила присвятити дуже нестандартному флешмобу. Вона разом з донькою, виявляється, підтримує ініціативи проти насилля.

Олена відверто висловила свою точку зору, що будь-який його прояв – це знак, що потрібно лишати стосунки та не дозволяти хибного ставлення до себе.

Проте, про свою доньку зірка “Вечірнього кварталу” так нічого і не розповіла.

Схожі статті