Як виглядає донька Оксани Марченко та Віктора Медведчука: виросла і стала писаною красунею — вся в маму

Оксана Марченко одружена з Віктором Медведчуком, з яким виховує двох дітей. Їх син уже завів власну сім'ю, а доньці тільки-но виповнилося 17.

Між телеведучою Оксаною Марченко та її чоловіком-політиком Віктором Медведчуком 19-річна різниця у віці, проте вона не завадила їм побудувати міцні відносини, сповнені кохання і довіри. Як не можна краще це доводять їх спадкоємці — син Богдан і донька Дарина.

Богдана зірка “Х-Фактора” народила ще в першому шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем. Незабаром після появи хлопчика на світ між батьками почався розлад. Оксана намагалася зберегти сім’ю, адже консервативне виховання не дозволяло їй вчинити інакше, але в її життя втрутився випадок і знайомство з Медведчуком.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Примітно, що син Марченко відмовився від батьківського прізвища і носить прізвище матері, а вітчим завжди ставився до нього як до рідного, тому свого первістка він назвав Віктором саме на його честь. Що стосується Дарини, то вона стала першою і єдиною спільною дитиною теледіви і політика.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми
Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми

20 травня спадкоємиця знаменитих батьків святкує 17-річчя, з чим її публічно привітали в соцмережах невістка Катерина і мама. Перший і найзворушливіший знімок зроблений ще в пологовому будинку. У кадрі Оксана лежить в лікарняній палаті, тримаючи на руках крихітну донечку, а поруч з нею стоїть підрісший Богдан.

Оксана Марченко з сином та новонародженою донькою
Оксана Марченко з сином та новонародженою донькою

На інших фото Дарина вже позує дорослою. Вона виросла неймовірною красунею, яка взяла кращі риси своїх батьків.

Донька Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Донька Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Скріншот з Інстаграму Катерини Марченко
Скріншот з Інстаграму Катерини Марченко

Зараз іменинниця закінчує 11 клас в приватній Британській міжнародній школі, але куди Даша піде вчитися далі — поки невідомо. З цікавих фактів про дівчинку варто відзначити те, що її хрещеним батьком є нинішній президент Росії, що регулярно стає приводом для критики Марченко в мережі.

Схожі статті