Віктор Павлік нарвав старенькій мамі безкоштовного бузку, бо живе на гроші дружини: більшого дати не може

Віктора Павліка можна назвати одним з найбільш чесних артистів українського шоу-бізнесу, адже він не соромиться ділитися з публікою навіть своїми проблемами.

Зовсім скоро Віктор Павлік в четвертий раз стане батьком, причому вже давно відомо, що у нього народиться хлопчик. Сина співакові подарує його дружина Катерина Репяхова, яка молодша за знаменитого чоловіка майже на 29 років. Саме до неї герой нашої сьогоднішньої статті пішов від Лариси Созаєвої після 25 років життя в шлюбі.

Катерина Репяхова та Лариса Созаєва

Ця новина розділила прихильників творчості Віктора Франковича на два табори — одні пораділи, що кумир в свої роки продовжує жити на повну і не перетворюється на старого діда, інші ж вирішили, що він втратив розум, коли одружився з молодою. Дехто навіть встиг звинуватити дівчину в тому, що вона повелася на Павліка виключно через популярність, як наслідок, багатство.

Втім, під час спілкування з журналістами пара це спростувала, оскільки на даний момент сім’ю утримує Репяхова. Вона працює концертним директором чоловіка, та в період пандемії основний дохід їй приносить блогерського діяльність — на ці гроші вони і живуть.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік і вагітна Катерина Репяхова

У недавньому інтерв’ю Віктора Аліні Доротюк він підняв тему мізерних пенсій в Україні і сказав, що його 81-річна мама Олександра Григорівна отримує від держави менше 2000 гривень на місяць. При всьому при цьому, він не допомагає їй фінансово, оскільки жінка не приймає цю допомогу від сина. Більш того, мати іноді сама дає йому гроші, які він змушений брати, щоб не образити її:

“Якщо навіть, щоб не образити маму, я відчуваю, що потрібно взяти, то я розумію, що завтра я їй їх же і віддам, якщо буде потрібно. Або привезу щось потрібне”.

Віктор Павлік на інтерв'ю
Віктор Павлік на інтерв’ю

Судячи з Інстаграму Павліка, з Олександрою Григорівною він бачиться нечасто, але регулярно. На цей раз в його сторіз з’явилося фото головнї жінки у своєму житті з букетом зірваного бузку.

Мама Віктора Павліка. Скріншот з Інстаграму співака
Мама Віктора Павліка. Скріншот з Інстаграму співака

Очевидно, таким чином знаменитий син хотів порадувати маму, що йому вдалося зробити, адже в кадрі вона щасливо посміхається. Більше цікавого про бурхливе особистоге життя Віктора Павліка дивіться в наступному відео:

Схожі статті