Ані Лорак втратила бізнес, який давав 40 мільйонів прибутку, після гучного скандалу з Костянтином Меладзе

Ані Лорак втратила компанію через негаразди податковою інспекцією.

Ані Лорак не пощастило бути чесною на інтерв’ю. Після її зізнання у тому, що Костянтин Меладзе намагався перевести їхні робочі стосунки у “горизонтальне положення” у шоу-бізнесі зчинився неймовірний скандал, до якого приєдналися усі, хто тільки міг. Розраховувати на підтримку, як у Голлівуді не доводиться.

Ані Лорак та результати скандалу

Костянтин Меладзе та Ані Лорак
Костянтин Меладзе та Ані Лорак

Деякі журналісти вважають, що гамір навколо зізнання Кароліни був підживлений ще й штучно.

“Співачка Ані Лорак після своїх скандальних одкровень про домаганнях продюсера Костянтина Меладзе зіткнулася зі справжнім цькуванням. У шоу-бізнесі, де у братів Меладзе як і раніше великі зв’язки, співачку не підтримали, а мережею і зовсім розповзлися різноманітні пасквілі: мовляв, Лорак і співати не вміє, і взагалі, незрозуміло, де гроші бере на свої концертні шоу… Як підмітили блогери, від цих повідомлень пахне замовним душком, – чи не помста це за чесну сповідь? Так чи інакше, після бурхливих мережевих чвар зірка від гріха подалі вирішила відмовитися від своїх слів, мовляв, її неправильно зрозуміли”, — пише редакція “Комсольської правди”.

Втрата фірми

Днями податкова служба почала ліквідацію компанії Кароліни Куєк  “Ані Лорак Продакшн”. Причина таких радикальних заходів: юридична адреса фірми не відповідає фактичному.

Насправді ж податкова інспекція вже давно зацікавилася співачкою, яка приховувала дані про свої доходи і незрозуміло звідки брала гроші на проведення концертів. Повідомляється, що компанія, яку втратила Ані Лорак давала 40 мільйонів прибутку та 18 мільйонів чистого доходу. Неймовірні цифри і жахлива втрата для артистки.

Схожі статті