Настя Каменських назвала маячнею плітки про тривалі стосунки з Потапом, забувши про архівні докази в мережі

Настя Каменських заперечує, що знаходиться з Потапом у стосунках вже багато років, хоча архівні відео говорять про інше.

Настя Каменських у ході відвертого інтерв’ю заявила, що плітки про те, що вони з Потапом знаходяться у тривалих романтичних стосунках є маячнею. Про це повідомляє платформа Today.ua.

Як кішка з собакою

Так, Настя Каменських нагадала, що у них з продюсером Потапом довгий час взагалі не могли скластися навіть приятельські стосунки. Що казати про роман. Обидва мріяли працювати сольно.

Співачка згадує, що у студії вони навіть не могли сказати одне одному “привіт”, одразу ж починали лаятися. Олексій Потапенко до того ж був тоді одруженим на Ірині Горовій і виховував маленького сина Андрія.

Нагадуємо, що у більш ранніх інтерв’ю Настя Каменських розповідала про те, що називала пісні написані Потапом лайном, а той не міг перенести подібні образи. Втім, з часом їм вдалося подивитися одне на одного з іншої сторони, і знайти дещо більше, ніж дружбу.

А як все було насправді?

Настя Каменських та Потап одружилася у 2019 році. Однак, співачка давала інтерв’ю, у якому розповіла, що справжнє весілля пройшло набагато раніше у Лас-Вегасі.

Більш того, мережею блукає відео, у якому Потап та Настя Каменських цілуються у Мексиці. Відеодоказ стосунків зірок був оприлюднений 2013 року. Тобто зіркова пара вже знаходиться у стосунках більше 8 років.

Однак, варто підкреслити, що Олексій Потапенко пішов з родини уже у 2011 році, але це не набуло публічності у свій час. Можливо саме через зверхсекретність зараз Насті Каменських доводиться пояснювати, що, коли і як було, адже репутація заплямовується швидко і просто.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.