Олександра Пономарьова публічно присоромили за погане суддівство на Євробаченні: “Не соромно перед Литвою?”

Олександр Пономарьов був головою жюрі від України на цьогорічному Євробаченні і здається, що вдарив обличчям у багнюку.

У складі українського журі на цьогорічному Євробаченні були співачка alyona alyona, Ілларія, Alloise, співак Олександр Пономарьов (глава журі), а також телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк.

Після оголошення результатів музикального конкурсу розгорівся ще один скандал, але вже між українським глядачем та Олександром Пономарьовим.

Українські журі образили Литву

Нещодавно вітчизняний журналіст Сергій Сидоренко звернув увагу на те, що Литва віддала українським виконавцям по 12 балів і від членів журі, і за народним голосуванням.

#цинічнийміжнародник Вибір україномовної пісні для переважно англомовного Євробачення – це не просто нестандартний хід….

Опубликовано Sergiy Sydorenko Суббота, 22 мая 2021 г.

Натомість, наші представники віддали Литві 0 балів. Самі ж українці дали виконавцям 10 балів.

Цей факт сильно засмутив багатьох людей, які спостерігали за конкурсом. Адже 0 — це дуже погана оцінка. За думкою багатьох співвітчизників, українські журі могли б подарувати декілька балів по-дружньому, щоб не принижати литовських учасників.

Скріншот коментарів під публікацією. Глядачі діляться враженнями.

Олександр Пономарьов цю думку не розділяє і підкреслює, що оцінював пісню і виступ. Однак, і це зауваження йому не допомогло, адже багато хто вважає, що литовські музиканти виступили на задовільному рівні. Про це й говорить їхній рейтинг, який хоч і несильно зіпсувався через суддівство вищезгаданих виконавців, але натякає на їхню упередженість.

Також бентежить той факт, що тільки українські жюрі дозволили собі віднестись до Латвії таким чином. Все ж таки 0 — це взагалі нічого, це гірше, ніж погано. Будемо сподіватися, що литовський народ не образиться на український. Тим паче, що простий люд підтримав їхніх учасників.

Зараз українці вимушені масово вибачатися перед литовцями у коментарях під виступом гурту “The roop”, що вони й роблять.

Окрім того, навіть на конкурсах, попри бажання бути справедливим і професійним, має бути ще й бажання залишатися тактовним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.