Вагітна Катерина Осадча зустрілася в Турції з коханим Юрієм Горбуновим та засвітила на камеру круглий живіт

Катя Осадча - яскрава телеведуча, яка тривалий час приховувала від своїх прихильників вагітність. Час показати, як виглядає вагітна теледіва.

Катерина Осадча – успішна телеведуча та мама. Жінка вміло поєднала кар’єру та материнство. Зараз головня знавчиня світських хронік знову при надії. Ні стать, ні ім’я майбутньої дитини пара не розкриває.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином. Фото взято на просторах мережі.

У Каті вже є два сини: старший – від першого шлюбу, а молодший народився від Юрія Горбунова.

Цієї весни у програмі “Слава+” Юрій Горбунов натякнув, що дуже хоче доньку та з коханою Катериною він над цим працює. Варто відзначити, що достатньо плідно!

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скриншот взято з кадру передачі.

Як не намагалася приховати свою вагітність Осадча, їй це не вдалося. Прямо в ефірі передачі “Світське життя” її розсекретила Оля Полякова. Згодом, на відпочинку у Туреччині, і сам Юрій Горбунов вирішив поділитися чудовою звісткою.

Чому Катерині вдавалося тривалий час приховувати вагітність?

Катя Осадча сама собою має високу та худорляву статуру. Вона довгий час працювала моделлю та ніколи у кадрі своєї передачі не з’являлася із зайвою вагою. Крім цього, зростаючий живіт маскували стилісти.

На період вагітності, Катю почали прикрашати пишними сукнями та об’ємними тканинами. Крім цього, стилісти Осадчої продемонстрували винахідливість. Вони переносили акцент з талії ведучої на плечі або на її безкінечні ноги.

Вийшло дуже акуратно та майже не помітними були зміни у фігурі яскравої Катерини Осадчої.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.