37-річна Джамала розповіла, коли народить чоловікові третю дитину: двоє синів — не межа

Відома українська співачка Джамала є не тільки успішної зіркою естради, але ще і прекрасною мамою двох діток.

Вже давно серце переможниці “Євробачення 2016” зайняте. Джамала перебуває у шлюбі з бізнесменом Сеїт-Бекіром Сулеймановим, якого старше на 8 років, однак це зовсім не заважає їхньому щастю. У березні 2018-го на світ з’явився первісток пари Емір-Рахман, а в червні 2020-го вони стали батьками ще одного хлопчика Селіма-Гірая.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

Подружжя щасливе бути батьками, і навіть коли вони усамітнюються удвох, залишаючи дітей на бабусь і нянь, то все одно про них думають. Примітно, що вагітність здебільшого Джамала провела активно, тому з настанням карантину їй було складно зменшити обороти і проводити весь час вдома.

Незважаючи на те що дітей тепер двоє, співачка не пішла з головою в декрет. Вона все так само продовжує відвідувати світські заходи, займатися творчістю, але не в збиток родині.

Джамала з синами
Джамала з синами

До речі, Джамала та Сеїт-Бекір є однією з небагатьох пар у вітчизняному шоу-бізнесі, хто так швидко наважився на другу дитину після появи першої. В інтерв’ю програми “Світське життя” Катя Осадча поцікавилася, чи межа це для їх родини. Ось як зірка відповіла на таке підступне запитання:

“Не знаю-не знаю, Катя, як буде. Зараз просто насолоджуємося тим, що у нас двоє синів. З Еміром було як — я його народила і через два тижні я вже була в “Голосі країни”, потім був “Нацвідбір”, потім був тур. І якось він більше такий самостійний, а з Селім-Гіраєм він постійно ось так ручки до мене — тільки я з’явлюся, і все. Він спить тільки зі мною”.

Схожі статті