Ані Лорак більше не запрошують на музичні премії: сварка з впливовим продюсером Меладзе дає свої плоди?

Ані Лорак чекали на премії, але вона не з'явилася. З якої ж причини це могло статися?

Нещодавно у Російській Федерації пройшла церемонія вручення престижної премії від телеканалу RU.TV. Саме там Валерій Меладзе отримав нагороду “Легенда російського шоу-бізнесу”. Думки слухачів щодо цього  розділилися на два табори: одні вважають, що співак отримав її заслужено, а інші, як завжди, не задоволені. Однак, засмучує не це.

Чому не з’явилася Ані Лорак?

Ані Лорак на церемонію не з’явилася. Як повідомляє PopcornNews, цьому міг посприяти Костянтин Меладзе, з яким нещодавно співачка пережила серйозний скандал через інтерв’ю, у якому вона звинуватила його у харасменті. Артистка забрала свої слова назад. Втім, слово — не горобець, як говориться.

Під публікацією продюсера на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, у якій він привітав свого брата з нагородою, почали з’являтися коментарі зі звинувачуваннями у тому, що саме Костянтин Меладзе доклав руку до того, що Лорак не змогла потрапити на захід.

Скріншот коментаря під публікацією Костянтина Меладзе.

Втім, подібні коментарі швидко видаляються.

Скріншот коментаря під публікацією Костянтина Меладзе.

Нагадуємо, що Ані Лорак у телепрограмі “Доля людини” розповіла телеведучому Борису Корчевнікому про те, що її співробітництво з Костянтином Меладзе закінчилося через те, що продюсер намагався перевести їхнє спілкування у “горизонтальне положення”. Після цього почали з’являтися заяви про те, що продюсер домагався і до них.

А ось друг Костянтина Меладзе Отар Кушанашвілі натякнув, що Лорак аговкнеться її заява. Мовляв, співачка дуже хоробра, якщо дозволяє собі такі речі по відношенню до відомих братів.

Схожі статті