Маша Єфросиніна піддалася трендам і в свої 42 задумалася про пластику: “Не зробиш – полоскатимуть, що стара”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна регулярно піддається критиці в мережі, яка досі її зачіпає.

Днями Маша відсвяткувала своє 42-річчя, з чим її привітали безліч зіркових друзів і шанувальників. З такої нагоди знаменитість вирішила поділитися одкровенням щодо того, чи робила вона коли-небудь пластичні операції і чи планує вдаватися до них в майбутньому.

Цю тему Єфросиніна підняла не спроста, а тому, що в коментарях “диванні експерти” досить часто звинувачують її в переборі з ботоксом і як доказ порівнюють зовнішність телеведучої в різні роки. Не дивлячись на багаторічну кар’єру та публічність, Маша так і не навчилася байдуже реагувати на подібне — її зачіпають коментарі з доріканнями в пластиці:

“Портали про зірок ставлять мої дитячі фото поруч з нинішніми з питанням: “Чи змінилася?”, зриваючи таким чином чеку на гранаті спраглих дати мені ляпас по “заколотій морді”, — пише знаменитість.

Телеведучу Машу Єфросиніну не впізнати без макіяжу
Телеведуча Маша Єфросиніна

Раніше героїня статті вважала, що будь-яка відповідь на такі випади в свою сторону буде виглядати виправданням, однак вона нарешті дозріла для того, щоб дійсно розставити всі крапки над і, адже більша частина її аудиторії складається з жінок. Вона особисто робить все, щоб максимально відстрочити необхідність в хірургії, не враховуючи корекцію тих особливостей, які заважають щасливому життю.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

За словами Єфросиніної, після 19 років спільного життя чоловік дивиться на її обличчя з захопленням, і все це завдяки правильному харчуванню, підтримки водного балансу, спорту, дихальним практикам, косметології, естетичної медицини і регулярному домашнього догляду. При цьому телезірка не заперечує, що перші вікові ознаки вже дають про себе знати, а в майбутньому її зовнішність буде залежати тільки від того, як вона прийме старіння психологічно.

“А пластика… Ну що пластика: зробиш, будуть обсмоктувати, що зробила… Не зробиш, будуть полоскати, що стара…”, — підсумувала Маша.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.