48-річна Руслана Лижичко показала себе без макіяжу та нарвалася на критику в мережі (ФОТО)

Відома українська співачка Руслана Лижичко показала кадри з лікарняної палати, на яких вона у свої 48 постала зовсім без косметики.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відноситься до числа знаменитостей, що не соромляться природної краси. Так, на світських заходах і концертах вона, звичайно, постає у всеозброєнні — з професійною укладкою, ідеальним макіяжем. Проте, Руслана не боїться показатися перед шанувальниками в звичайному повсякденному одязі, без мейкапу та інших сценічних атрибутів.

На цей раз Лижичко опублікувала у себе в Фейсбуці серію нових фото на яких вона позує зовсім ненафарбованою, в спортивній кепці на голові та ще й в лікарні.

Руслана в лікарні
Руслана в лікарні

Втім, приводів для тривоги немає — виконавиця робила планове щеплення, на що вона пішла абсолютно свідомо, судячи з підпису:

“Я вважаю, що вакцинація — це крок назустріч до повернення до нормального життя і довіряю вченим та медикам. Після пробігла близько дванадцяти кілометрів довкола озера і поплавала в озері. Почуваюся добре, без жодних змін (окрім незначної сонливості). Можливо, це через те, що я від самого початку налаштувала себе на позитивний настрій, що раджу всім іншим”, — написала зірка

Думка коментаторів традиційно розділилася — одні підтримали зірку, інші розкритикували за пост:

  • “Правильний підхід! Підтримую!”;
  • “До нормального життя зможете повернутися тільки тоді, коли станете нормальними і розумними. А так вони завжди вам будуть придумувати нові хвороби, щоб ви боялися і верещали про нові віруси…”;
  • “Навіщо це рекламувати?”;
  • “Хороший продукт реклами не потребує! Кожна людина має вільний вибір. Хочеш щепитись — будь ласка, але заохочувати інших — це ж велика відповідальність”;
  • “Руслано, а ти всі медичні процедури висвітлюватимеш? Чи тільки ті, за які платять?”.
Коментарі під постом Руслани
Коментарі під постом Руслани

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.