Акторка Олеся Жураківська потрапила в автомобільну аварію і дивом залишилася живою: наче вдруге народилася

Олеся Жураківська деякий час тому потрапила у страшну аварію про яку зараз може вільно розповісти.

Останнім часом українська акторка Олеся Жураківська стає все більше і більше популярною. Причиною цьому є її участь к проекті “Мама”, в якому вона загарбала роль неймовірної жінки, яка шукала свого сина. Тепер її ім’я все частіше з’являється в мережі і знаходиться у кожного на вустах. Її популярність не перебільшена, адже Олеся — дуже талановита жінка та акторка.

Кадр із серіалу "Мама"
Кадр із серіалу “Мама”

Втім, мало хто знає, що рік тому дивом залишилася жива після автомобільної аварії під Києвом. У машину артистки врізалося авто, яке трохи придавило її зверху. Нещодавно Катерини Осадчий вдалося розпитати акторку про цей випадок і дізнатися нові деталі.

Як сталася автомобільна аварія?

Олеся їхала по дорозі, одна машина йшла на розворот, а друга вирішила зліва її обійти. Вона вдарилася об відбійник, злетіла в повітря, а у Олесі автомобіль зі скляною стелею, і на неї просто падав зверху автомобіль. Жураківській не вдалося зреагувати вчасно і тому вона виявилася прибавленою іншою автівкою. Всі учасники аварії залишилися живі, і вийшли з ситуації лише з забоями. Але, за словами Жураківської, той день вона запам’ятала на в життя.

В інтерв’ю Катерині вона розповіла, що це не вплинуло на її бажання далі залишатися водієм. В Олесі немає ніяких фобій після трагедії, однак, коли вона проїжджає повз місця дорожньо-транспортної пригоди то розуміє, що народилася вдруге.

“Страху не зявилося, але кожен раз, коли я проїжджаю повз того місця, думаю, до саме тут моє друге народження сталося”, – розповідає тепер Олеся.

Зараз вже все позаду, а інцидент, на щастя, не став травмою для знаменитості.

Схожі статті