Ксенія Мішина, Камалія, Ірина Федишин та інші знаменитості, які пишно привітали своїх малюків до Дня дитини

1 червня - День захисту дітей. Подивіться, як справили його українські зірки, разом зі своїми малюками.

Багато персон українського шоу-бізнесу поєднали віртуозно кар’єру та батьківство. Сьогодні, звісно, ці родини не могли впустити можливості привітати своїх малих доньок та синочків з Днем захисту дітей.

Редакція “Сенсація” зробила підбірку родин, які колоритно зустріли свято.

Ксенія Мішина з сином

Ксенія привітала всіх причетних до Дня онлайн, але у сторіз опублікувала до цього небачені світлини свого синочка Платона. Дуже милий коллаж вийшов.

Ксенія Мішина з сином

Камалія

Співачка разом з доньками вирішила виступити на сцені та привітати всіх публічно. Номер вийшов розкішним.

Камалія разом з доньками.

Ірина Федишин

Співачка разом зі своїми бешкетниками завітала на радіостанцію, де презентувала нову пісню. І діти отримали задоволення, і мама повеселилася.

Анастасія Приходько

Співачка нещодавно втретє стала мамою. Жінка вирішила не просто обмежитися банальним привітанням, а наголосити, наскільки важливою є тема захисту дітей для батьків. А ще артистка висловила свою думку з приводу того, наскільки їй сильно хочеться, аби всі малюки жили у безпеці та комфорті.

Світлана Тарабарова

Рудоволоса співачка вперше показала своє маля. Зірка опублікувала дуже ніжне фото з дитинкою, яка нещодавно побачила світ.

Максим Галкін

Відомий гуморист замилував мережу донькою Лізою. Маленька копія Примадонни розчулено розповіла, як з її квіточки полетіло сонечко. Зібрала донька Галкіна аж 9 тисяч лайків.

Схожі статті