Таюне змінила зачіску та блиснула новим образом перед прихильниками: нова стрижка пасує Головній вовчиці

Таїсія Сватко або, як її називають прихильники, Квітка Таюне, стала справжнім відкриттям українського шоу-бізнесу. Подивіться, якою стильною є зірка.

Таїсія Сватко стартувала свою кар’єру співачки у якості бек-вокалістки Головного вовка країни – Олега Винника. Артистка буквально всюди супроводжує українського серцеїда, але й сама вирішила відкритися слухачеві та виступити сольно.

До 2019 року, коли зірка самостійно засяяла зі сцени, співачка багато працювала над своїм голосом та стилем.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі.

Це зараз прихильники знають її, як тендітну білявку з довгим розкішним волоссям. Таюне обрала теплий медовий колір для коси, який відмінно підкреслює її блакитні очі.

Та у перші роки становлення популярності Олега Винника, Таїсія надавала перевагу короткій стрижці та більш роковому образу.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне. Фото взято на просторах мережі.

Носила до 2017 року Таїсія стрижку “каре”. Інколи зірка експериментувала зі стилем: вона полюбляла прикрашати зачіску кучерями. Зверніть увагу, що волосся зірки мало яскраво виражений холодний блонд.

Таюне на початку здобуття популярності. Архівне фото, зроблене під час концерту.
Таюне на початку здобуття популярності. Архівне фото, зроблене під час концерту.

Незмінним лишився гардероб співачки. Достеменно не відомо чи артистка самостійно підбирає одяг чи з нею працює стиліст, адже вона попри популярність веде достатньо приховане життя.

Таюне
Таюне. Фото взято на просторах мережі.

Таїсія полюбляє демонструвати свою талію, не забуває її підкреслювати, а ще зірка демонструє стрункість, відкриваючи плечі. У 47 років Сватко має неперевершений образ!

Схожі статті