Зазналася вкрай: Тіна Кароль не дозволяє прислузі бути з нею в одній кімнаті. Поп-діва мила лише на сцені

Тіна Кароль має дуже милий образ на сцені, але якою у реальному житті є співачка? Дізнайтеся, як поводиться Тіна вдома.

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших білявок України. Себе вона зарекомендувала, як щира до свого слухача артистка. Вона обходила всі зіркові конфлікти, не займалася самопіаром.

Вчинки співачки вражають: зірка дарувала квартиру своєму підопічному у шоу “Голос країни”,  допомагала своїм фондом онкохворим дітям і завжди на виступах говорить про кохання. Та в останньому інтерв’ю показала свій інший бік душі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі. 

Для своїх прихильників на “Патреоні” (соціальна мережа, де підтримують артистів) вона опублікувала коротке інтерв’ю у 42 питання де показала свій характер.

Річ у тім, що під час бесіди, Тіна вирішила показати свою кухню. Там випадково була жінка, яка допомагає артистці вести господарство. Жінка скромно привіталася з Кароль, але та відповіла досить різко.

Тіна Кароль зустріла прислугу

Командним голосом артистка сказала жінці і навіть не подивилася на неї:

“Уходьте”

Далі Тіна розсміялася, а її служниця мовчки покинула приміщення.

Тіна Кароль зустріла прислугу

Видно, що жінка дуже привітно ставиться до поп-діви і скромно поводиться у її будинку. Сама ж Тіна – не нарікає. До речі, співачка майже ніколи не розповідає, хто допомагає їй поратися величезним маєтком, який їй подарував коханий Євген Огір.

Вона навіть не звернула уваги під час інтерв’ю на те, що може ось так командувати людьми. Операторка також не придала значення.

Схожі статті