ТОП-5 фотопорівнянь крупним планом, які показують, як Алла Пугачова змінилася з роками: 72-річна, але молода

Алла Пугачова — жива легенда естради, яка вже понад півстоліття є найбільш обговорюваною зіркою в медіаполі.

Примадонна однією з перших вийшла на радянську естраду в зухвалому міні та з зухвалим макіяжем, причому “забороняти” її ніхто не поспішав. За щиру безцеремонність і талант їй прощалося багато чого. Навіть цілий хоровод чоловіків.

Фірмова руда шевелюра і балахони — головні родзинки сценічного образу героїні нашої сьогоднішньої статті. Хоча ще до широкого визнання Алла носила хлоп’ячу стрижку. Втім, трохи пізніше з її пишною копицею волосся вона легко могла б стати обличчям шампуню.

Алла Пугачова тоді та зараз
Алла Пугачова тоді та зараз

Цікаво, що навіть поза концертною діяльністю Пугачова не зраджувала своєму тодішньому стилю — з таким же яскравим макіяжем, кудлатою зачіскою, хіба що замість балахонів звичайний повсякденний одяг радянських часів.

Алла Пугачова тоді та зараз
Алла Пугачова тоді та зараз

Після того як Алла Борисівна пішла з великої сцени, дивувати вона не перестала. У свої 64 знаменитість вдруге стала мамою прекрасних двійнят Лізи і Гаррі від Максима Галкіна. Звичайно, народжувала співачка не сама, а з допомогою сурогатної матері.

Важко не помітити, що з появою дітей у Примадонни немов друге дихання відкрилося — вона схудла, покращала і стала виглядати набагато молодше свого віку за паспортом:

“Хочеться заради дітей виглядати не бабусею, яка молодиться, а молодою мамою”, — говорила зірка одного разу.

Алла Пугачова тоді та зараз
Алла Пугачова тоді та зараз

Зараз образ “жінки, що співає” більш елегантний. З рудої бестії вона перетворилася на леді, яка дійсно виглядає ровесницею свого молодого чоловіка Максима Галкіна.

Алла Пугачова тоді та зараз
Алла Пугачова тоді та зараз

Більше цікавих подробиць з особистого життя за лаштунками Алли Пугачової дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті