Колишній чоловік Ірини Білик показав фото з новою білявкою: ефектна жінка в елегантному вбранні – хто вона?

Ірина Білик ошелешила прихильників новиною про своє розлучення. Зірка вп'яте лишається сама, а що робитиме її екс-чоловік?

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради, і як справжня перша леді естради, вона розбила серце не одному чоловіку. П’ять шлюбів за плечима легендарної співачки і дві дитини.

Останнім чоловіком Білик став відомий фотограф азербайджанського походження – Аслан Ахмадов. У нього жінка спершу закохалася, як у митця, а згодом розгледіла достойного та надійного партнера.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом. Фото взято на просторах мережі. 

Аслан став другим обранцем Ірини, якому вона захотіла народити дитину. Щоправда, зробити це фізично жінка вже не могла, тому звернулася за послугами сурогатної матері.

Та після щасливих років у шлюбі – артистка вирішила піти від коханого та подала на розлучення. Як пояснила поп-діва, вона не могла терпіти довгої розлуки: Аслан живе в іншій країні та спілкувалася пара онлайн.

Ірина Білик з чоловіком. Скаржиться, що змушена спілкуватися лише скайпом. Скриншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Якщо співачка дуже емоційно коментувала своє розлучення, то від Аслана не послідувало навіть короткої публікації у соціальних мережах. Нещодавно він взагалі опублікував фото з іншою жінкою.

Аслан Ахмадов оприлюднив фото з іншою жінкою Скриншот взято з Інстаграм-сторінки.

Виявилося, що це подружка фотографа. Жінку звати Вікторія. Вона – продюсерка, журналістка та лекторка. Товаришують зірки понад 10 років.

Проживає жінка також у Москві, там де й Аслан Ахмадов.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.