Скільки заробляють Пугачова, Галкін та Кіркоров? Гонорари зірок становлять вартість елітного будинку

За ті гроші, які заробляє Алла Пугачова за виступ, середньостатистичний українець міг би придбати 10 квартир.

Нещодавно російська газета “Комсомольская правда” опублікувала суми, які артисти просять за виступи на приватних корпоративах. Видання посилається на інформацію, отриману від організаторів концертів.

Скільки заробляють Примадонна російського шоу-бізнесу, поп-король та пародист?

Так, за даними ЗМІ, 72-річна співачка Алла Пугачова оцінює свій концерт для обраних в 350 тисяч євро. При цьому дуже вибірково підходячи до вибору замовників. Екс-чоловік виконавиці, 54-річний поп-король Філіп Кіркоров просить за виступи 90 тисяч євро.

Філіп Кіркоров та Алла Пугачова
Філіп Кіркоров та Алла Пугачова

А от нинішній чоловік Примадонни 44-річний шоумен Максим Галкін входить в трійку найбільш високооплачуваних російських артистів — пародист і ведучий в оцінює свої виступи в 120 тис. євро.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Варто відмітити, що середній гонорар за корпоратив у представників російського та українського шоу-бізнесу становить приблизно 50 тисяч євро.

Також необхідно підкреслити, що за один свій гонорар Алла Пугачова могла б придбати елітне житло у селі Романків у котеджному селищі “Сонячна Долина”, де зараз проживають Настя Каменських, Потап, Катерина Осадча, Юрій Горбунов та інші. Адже ціни на платформах посередників, якраз стартують від 350 тисяч євро за будинок.

Українські артисти таких гонорарів навіть близько не мають. Наприклад, Оля Полякова заробляє близько 10 тисяч доларів за виступ, а гонорар Джамали сягав п’ятидесяти після перемоги на Євробаченні.

Нагадуємо, що декілька днів тому в ЗМІ з’явилася новина про те, що Галкін заборгував внесок Пенсійному фонду РФ. Шоумен тут же відреагував на цю звістку в своїх мережах, заявивши, що це брехня.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.