Обраниця “Холостяка-11” Михайла Заливако Анна Богдан зізналася в неочікуваному: “Я його позбулася”

Переможниця 11 сезону романтичного проекту "Холостяк" Анна Богдан відкрила шанувальникам несподівану навіть для Михайла Заливако правду.

Після фіналу “Холостяка-11” публіка гадала — чи продовжили головні герої відносини поза камерами. Частина глядачів назвали вибір Михайла помилкою, бачачи на місці його обраниці іншу учасницю Юлю Зайку Бельченко.

Проте, після виходу в ефір пост-шоу “Як вийти заміж” закохані підтвердили, що не розлучалися з моменту закінчення проекту. Заради коханої Заливако навіть переїхав з Харкова до Києва, а зараз вони вже живуть разом.

Григорій Решетник з Михайлом Заливако та Анною Богдан
Григорій Решетник з Михайлом Заливако та Анною Богдан на пост-шоу Холостяка-11

Не можна не відзначити, що з виходом “Холостяка” кількість підписників Анни Богдан в Інстаграмі збільшилася, тому там регулярно з’являються нові пости з її особистими думками.

На цей раз дівчина заінтригувала аудиторію фразою: “Як я від нього позбулася?”, що тут же наштовхнуло користувачів мережі на Михайла. Втім, насправді мова йде про комплекси:

“У мене був комплекс з приводу зросту. Позбулася свого комплексу я дуже просто — знайшла в ньому плюс! Я почала працювати в модельному агентстві, де мій зріст був перевагою! Але зараз я хочу зачепити більш глобальний момент: любіть себе завжди!”, — пише Анна.

Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму Анни Богдан

Вона впевнена, що зовнішність вже давно нічого не вирішує, адже неможливо полюбити ідеально гарну людини, якщо вона сповнена негативу до себе, до оточуючих і до світу в цілому.

Свій пост Богдан доповнила фотографією, на якій вона позувала у вузькій чорній сукні з високим розрізом на стегні і у відкритих босоніжках на високих підборах. Зібране в хвіст волосся і виразний макіяж з акцентом на очі надали образу переможниці “Холостяка-11” особливої ​​жіночності та строгості, що також відзначили численні коментатори, які обсипали її компліментами.

Схожі статті