Яскрава білявка з високою зачіскою та байдужим поглядом: Олександр Пономарьов показав з ким живе

Олександр Пономарьов не самотній і живе не один. Як виглядає красуня, яка стала вірною супутницею співака.

З тих пір як Олександр Пономарьов розлучився з Вікторією Мартинюк 2012 року, він пильно охороняє особисте життя від чужих очей. Про його нових обраниць нічого невідомо, а фанатам творчості співака залишається лише “одружувати” його з іншими зірками, з якими, як здається публіці у артиста є романтична хімія. Вже 9 років Олександр не дозволяє собі розсекречувати імен коханих. Втім, нещодавно Вікторія Мартинюк пробовкалася і розповіла, що знаходиться в хороших стосунках з громадянською дружиною колишнього чоловіка.

Дивовижна білявка Ши

Про громадянську дружину Олександра Пономарьова ми нічого не знаємо, але сьогодні співак опублікував неймовірну світлину своєї вірної подруги і присвятив їй декілька рядків.

Цю красуню звуть Ши. І вона володіє доволі цікавим характером. Судячи з фото на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, яку Олександр нещодавно опублікував, він дуже її любить. Адже робить їй різноманітні модні  зачіски, мило одягає і думає про те, як вона чекає на нього вдома. Така жіноча доля!

Сам Олександр постав на тій же світлині зверху на мотоциклі, натякаючи на те, що він відправляється у якусь подорож.

До речі, у Олександра Пономарьова була ще одна собака на ім’я Тотоша такої ж самої породи. Втім, останнім часом вона не з’являється в соціальній мережі співака. Сподіваємося, що з нею все добре.

Користувачі мережі дуже радіють, коли мають змогу побачити личко маленької собачки Олександра Пономарьова, яка дивиться нехай і зверхньо, але володіє особливо харизмою.

Схожі статті