Мама народної улюблениці Лесі Нікітюк дуже образила зіркову доньку: “До біса це все!”. Усі деталі конфлікту

Леся Нікітюк розповіла, як недобре склався її ранок.

Леся Нікітюк — вродлива, струнка та беззаперечно харизматична жінка. Є багато причин, з яких вірні шанувальники ведучої її люблять. Вона завжди виглядає з голочки: з якісним макіяжем, укладанням та одягнена у трендові речі. Але навіть у таких красунь стаються казуси з критикою їхньої зовнішності.

Як мама Лесі Нікітюк її образила?

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому зірка розповіла, як її кохана мама Кет образила її. З’ясувалося, що жінка, після річниці власного весілля підійшла до неї зранку і спитала в доньки про її сало на боках.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк. Зірка розповідає про своє ставлення до подібних речей.

Леся Нікітюк зазначила, що не ображається, адже розуміє, що та бажає їй тільки найкращого. Втім, вона була дуже засмучена.

А потім Леся Іванівна розповіла про своє ставлення до подібного піклування. Вона підкреслила, що не підтримує різноманітні стереотипи про зовнішність. А згодом додала, що ви маєте виглядати тільки так, як самі довго бажаєте. “До біса це все”, — з такою фразою закінчила свою тираду зірка.

Потім знаменитість додала до своїх слів популярну рекламну компанію фірми “H&M”, у якій були продемонстровані різні тіла.

Те, що Леся Іванівна Нікітюк підтримує бодіпозитив та не вважає відхилення від стандартів чимось катастрофічним або неприйнятним дійсно справляє враження. Ми також вважаємо, що у сучасному світі кожна жінка має право виглядати саме так, як хоче і при цьому не відчувати себе не вродливою. Ми всі прекрасні!

Схожі статті