Як Наталя Шмаренкова перетворилася на найбагатшу співачку країни Камалію: історія української Попелюшки

Колись Камалія була Наталею Шмаренковою, а люди з її оточення навіть уявити собі не могли, що вона стане справжньою зіркою та дружиною мільярдера.

Камалія — ​​відома українська співачка з рідкісним і сильним голосом, що вигідно виділяє її серед інших артистів сучасної естради. Але насправді виконавицю звуть Наталя Шмаренкова. Камалія — ​​це псевдонім, який їй придумала мама.

Героїня нашої сьогоднішньої статті з самого дитинства багато переїжджала. Народилася вона в Забайкальському краї, через 3 роки після її народження родина перебралася до Угорщини, школу майбутня зірка закінчила у Львові, а музичну освіту вона отримала вже в Києві.

Камалія
Камалія

З підліткових років Камалія брала участь в різних пісенних конкурсах, тому свій перший альбом вона випустила вже у 1998-му, коли їй був всього 21 рік. Незабаром після цього авторська пісня Наталії “Люблю тебя” була визнана переможцем фестивалю “Пісня року”. Не можна не відзначити, що на шляху до слави співачці допомагала її мама Інна Петрівна, вона ж виконувала обов’язки продюсера дочки.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Однак разом з успіхами в кар’єрі в особистому житті Камалії не складалося — в надії зустріти справжнє кохання їй доводилося ігнорувати натовпи настирливих женихів, які були ласі виключно до її фігури та успіхів.

Справжнє жіноче щастя Наталі подарував британсько-український бізнесмен пакистанського походження з нечуваними статками Мохаммад Захур. Познайомилися вони, коли їй було 26, а йому 47. В одному з випусків програми “Ранок з Україною” Камалія зізналася, як їй вдалося закохати в себе мільярдера:

“Я чимось відрізнялася від інших, на відміну від сьогоднішніх дівчат, які свідомо шукають собі багатія і цим відштовхують. Так, мені хотілося знайти успішного чоловіка, але в першу чергу я шукала кохання. Мені не хотілося виходити заміж за гроші. Я хотіла взаємної любові”.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Уже майже 18 років Камалія і Захур щасливі в шлюбі. Подружжя виховує прекрасних дочок Арабеллу і Мірабеллу, а також підтримує одне одного у всіх починаннях.

Недоброзичливці стверджують, що це саме Мохаммад зробив кохану зіркою, проте популярність і визнання публіки вона здобула ще до їхнього знайомства своїми власними силами, що, безумовно, викликає повагу.

Камалія з чоловіком Захуром та доньками-двійнятами
Камалія з чоловіком Захуром та доньками-двійнятами

Більше цікавого про життя української Попелюшки Наталії Шмаренкової дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.