Олег Винник був помічений в обіймах Олі Полякової на території її розкішного особняку: поки кохані не бачать

Олег Винник бук помічений в доволі незвичній обстановці. Головний вовк країни потонув в обіймах Полякової прямо у неї вдома.

Іноді нові зіркові тандеми на сцені нас неймовірно дивують, а зіркові тандеми у пальному житті просто шокують. Так, хто б міг подумати, що Олег Винник та Оля Полякова дружать настільки близько, що відриваються в одне одного вдома? Та здається, що це абсолютна правда.

Олег Винник в гостях у Олі Полякової

Нещодавно на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram з’явився новий відео ролик, в якому зірка постала поруч з повелителем вовчиць Олегом Винником на території свого маєтку, у літньому будиночку.

Так, у великій залі зібралися усі домочадці. Спочатку співачка зняла на відео свою доньку Алісу, яка танцювала з ящіркою, а потім показала, як вони з Олегом Винником обіймаються та насолоджуються музикою. На задньому фоні було чутно голос чоловіка (можливо Вадима Полякова), який пропонував закінчити усе це у бочці, маючи на увазі власну баню Суперблондинки.

Оля Полякова і Олег Винник у співачки вдома.

Зірки ж лише насолоджувалися атмосферою та не відповідаючи продовжували знімати себе на камеру, посміхатися, сміятися та жестикулювати. Цікаво, чи була на цій вечірці Таїсія Сватко? Адже, хто б міг подумати, коли дивився на танок Аліси, що наступним відео буде обійми з Олегом Винником. Досить можливо, що у кадр не попала й дружина головного вовка країни.

Нагадуємо, що Оля Полякова після скандалу з Ані Лорак і Костянтином Меладзе у справі з домагань, також зізналася у тому, що стала жертвою харасменту. Після цього зірка запросила до себе в ефір психолога, який обговорив з нею цю проблему. Зараз в українському та російському шоу-бізнесі широко привертається увага до цієї проблеми.

Схожі статті