Філіп Кіркоров не підтримав свою куму Ані Лорак, коли від неї відвернувся шоу-бізнес через скандал з Меладзе

Філіп Кіркоров втратив репутацію хорошого друга назавжди та безповоротно.

54-річний Філіп Кіркоров дружить з багатьма артистами. Серед близького оточення поп-короля є як виконавці, так і відомі артисти. Так, Філіп Кіркоров вже багато років дружить з Ані Лорак. Більш того, виконавець став хрещеним батьком єдиної дочки співачки Софії.

Публікація Філіпа Кіркорова, яка викликала резонанс

Позавчора донька Ані Лорак і турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу відзначила свій ювілей. Софії виповнилося десять років. У її першу круглу дату дівчинку привітав і хрещений батько Філіп Кіркоров. Він зізнався, що мама Софії займає в серці виконавця важливе місце.

“Частинка моєї душі належить моїй подрузі, моїй діві, Ані Лорак, яка рівно 10 років тому в цей чудовий день стала мамою і подарувала життя Софійці – моїй хрещениці! Від щирого серця вітаю з першим ювілеєм! Тебе чекає велике майбутнє! А твої мама, тато і я, твій хресний тато, завжди будемо поруч!”, – написав Філіп Кіркоров в на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Втім, багатьом користувачам не сподобався жест, який був зроблений Філіпом. Поп-короля почали звинувачувати у лицемірстві та невмінні дружити повідомляє PopCornNews. Усі негативні коментарі швидко видалялися, а згодом доступ до коментування взагалі був закритий.

“Де ви були, коли її цькували?”, “Філя лицемірний. Він ні словом не заступився за Ані Лорак в скандалі з Меладзе, але ж все знає. Зате в День друзів раптово вирішив сказати, як любить її”, “Я б на місці Ані дуже ображалася на нього. Друзі пізнаються і в біді, і в радості”, — писали невдоволені підписники.

Схожі статті