Все, що відомо про невістку Тіни Кароль: це сестра Ірми Вітовської, однак на знамениту родичку не схожа

Популярна українська співачка Тіна Кароль завдяки рідному брату практично поріднилася з відомою актрисою Ірмою Вітовською.

Хто б міг подумати, що поп-діва Тіна Кароль і зірка вітчизняного кіно Ірма Вітовська родички? Навіть сама виконавиця зізнається, що до сих пір, сидячи за сімейним столом, дивується, бачачи поруч з собою Ірму. Про це Тіна розповідала Катерині Осадчій в програмі “Світське життя” на каналі 1+1:

“Ми в тісних стосунках, і я її шанувальниця, ще коли вона була актрисою “Леся+Рома”. Я дивилась по телебаченню постійно цю програму, і сьогодні, коли я бачу цю справжню Ірму за столом, деколи думаю: “О, я коло зірки!”. А вона мені те саме говорить”.

Тіна Кароль в програмі Світське життя
Тіна Кароль в програмі Світське життя

Поріднилися знамениті українки завдяки рідним — старший брат Кароль одружився з молодшою ​​сестрою Вітовської. Причому вони влаштували традиційний обряд сватання, про який співачка теж розповіла в інтерв’ю:

“Ми приходили просити Наталку, сестру Ірми, до шлюбу за Стасіка, за мого брата. І ми прийшли всією сім’єю просити аби вони згодилися віддати свою квіточку. І я шукала по хаті, чи не є гарбуза ніде”, — пожартувала виконавиця.

Ірма Вітовська з сестрою Наталею
Ірма Вітовська з сестрою Наталею

Справа в тому, що якщо наречений не подобається батькам нареченої, йому вручають гарбуз. Тому Тіна як любляча сестра завбачливо це перевірила.

Весілля Станіслава Лібермана
Весілля Станіслава Лібермана та Наталі Вітовської

Артистка щаслива за Станіслава — він має чудову дружину, разом з якою виховує донечку Весту. До речі, нещодавно в мережі з’явилося спільне фото Кароль з племінницею. Судячи зі знімку, у родичок дуже теплі стосунки.

Наталя з сестрою Ірмою, дочкою та зовицею ТІною Кароль
Наталя з сестрою Ірмою, дочкою та зовицею ТІною Кароль
Тіна Кароль з племінницею Вестою
Тіна Кароль з племінницею Вестою

Варто відмітити, що життя Наталі та Станіслава далеке від творчості, на відміну від їхніх сестер. Вона займається криптовалютами, а він працює адвокатом та має власну юридичну фірму.

Схожі статті