Єдине справжнє кохання Дана Балана, яке не змогла затьмарити навіть поп-діва Тіна Кароль: це не екс-дружина

Дан Балан мав у своєму житті багато вродливих жінок, але врізалася у пам'ять лише та єдина.

Хоча всесвітньовідомий співак молдавського походження Дан Балан приховує особисте життя від журналістів та цікавої публіки, до рук ЗМІ постійно потрапляють матеріали, які здатні спричинити справжню сенсацію. Потік інформації не припиняється, так як не тільки сам співак іноді може бовкнути зайвого, але і його не завжди оточують надійні люди.

Численні романи

Елла Крупеніна та Дан Балан. Фото взято на просторах мережі.

Поки наївні глядачі вважали, що між Тіною та Даном є романтичні стосунки, співак, за даними журналістів, встиг закрутити декілька романів.

Але й до цього його особисте життя було не менше бурхливим. Артист був одружений, а також перебував у серйозних стосунках з подругою своєї сестри. Окрім цього він був помічений з безліччю маловідомих моделей та взагалі невідомих дівчат. Дану також приписували роман з Вірою Брежнєвою, Люсею Чеботіною та поп-дівою Тіною Кароль. Як саме розвивалися їхні стосунки з останньою, так і не відомо.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Перше, єдине та справжнє кохання

Як повідомляє платформа ТСН, Дан Балан якось розповідав, що його справжнє кохання він зустрів, коли йому було лише 16 років. В нього розгорівся бурхливий роман з однокласницею, коли вони разом поїхали на море у Румунію. Тоді відбувся перший обмін зізнаннями у коханні.

Роман продовжувався усі канікули, але, на жаль, не отримав щасливого фіналу через те, що співакові було необхідно їхати в Ізраїль. Співак досі згадує про дівчину з вогнем в очах. Однак, ні імені та ніяких інших даних про колишню обраницю співака невідомо.

Схожі статті