Колекційні картини та діамантові прикраси. Що Потапу подарували дружина та друзі: “Коштують, як автомобіль”

Продюсер Потап похизувався неймовірними подарунками від близьких.

8-го травня відомий український виконавець та продюсер в одній  особі Олексій Потапенко відсвяткував 40-й день народження. Так як батьки зірку просили не святкувати цю дату, він обійшовся невеличкою вечіркою, на яку покликав усіх рідних та друзів.

Що подарували продюсеру Потапу?

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

Олексій Потапенко вважає, що маленька вечірка не рахується за святкування, тому покликав своїх нечисленних гостей до ресторану. Там він добре провів час у колі близьких та отримав неймовірні подарунки.

Сам продюсер запевняє, що якщо б не віра батьків у прикмети, то влаштував би неймовірну вечірку і натякнув Катерині, що вона знає, з яким розмахом Потап підходить до цієї справи.

В ексклюзивному інтерв’ю кумі Катерині Осадчій він розповів, що ж саме подарували йому на ювілей.

“Сережки з чорними діамантами, які коштують як автомобіль, дружина подарувала інші сережки з білими діамантами. Ніколи б я собі сам такі не купив, бо це дуже дорого, навіть для мене. Я взагалі не марнотрат, мені не треба золотих годинників, але я можу це купити. я ніколи б не купив собі сам, але спасибі, всі дівчата в захваті “, – зізнався Потапенко, маючи на увазі дружину, тещу та кращу подругу.

Судячи з усього, Олексій Потапенко стає заможнішим і подарунки в нього стають елітнішими та приємнішими. Сподіваємося, що іменинник та гості добре провели час, а погані прикмети обійдуть зіркову родину стороною.
Нагадуємо, що цього року подружжя відмовилося від святкування річниці весілля через велику концентрацію свят на травень місяць.

Схожі статті