40-річна Лілія Ребрик вперше показала фігуру у купальнику: неймовірно спортивна зірка дасть ще фору молодим

Лілія Ребрик яскрава українська телеведуча, яка підкорила глядачів скромністю та талантом.

Лілію Ребрик з усією країною зустрічає ранок на телеканалі “Україна”. Окрім цього, ведуча просто підкорює прихильників своєю скромністю. Ребрик не помічена у скандалах, самопіарі. Та, здається, ця теледіва готова дозволити собі тохи більшого.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Артистка, бувши на відпочинку у Туреччині вирішила чи не вперше похизуватися своїми формами. Лілія опублікувала світлину у бікіні.

“Море – моя любов, моє місце сили… іноді це просто необхідно, зануритися з головою в воду”, – підписала фотографію Лілія.

Дійсно, чому б не потішити прихильників такою родзинкою в Інстаграмі. У свої 40 років ведуча веде активний та здоровий спосіб життя, регулярно займається спортом та вміє робити акробатичні й танцювальні номери.

Цікаво, що саме танці подарували популярній білявці кохання всього її життя – Андрія Дикого.

З ним жінка познайомилася на проекті “Танцюють всі!”. Туди молодесеньку ведучу погоди та новин покликали організатори телеканалу “СТБ”. Чуттєві па на паркеті, несподівані обійми та сором’язливі перші зізнання у романі – все це пережила зірка пара.

Лілія і досі згадує, що саме проект поєднав її з Андрієм Диким серця. У шлюбі закохані провели цілих 10 років, звели будинок та зараз виховують двох чудових дівчат.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною 

Подружжя також транслює зі своїх сторінок у соціальних мережах ідею здорових та екологічних стосунків: разом займаються спортом, відпочивають, але кожен має власну справу, якій віддається на всі 100%.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.