В’ячеслав Узелков, який досі кохає колишню Марину Боржемську, будує стосунки з новою обраницею: хто вона?

В'ячеслав Узелков знову дивує фанатів. У чоловіка нова пасія!

Тільки нещодавно В’ячеслав Узелков покинув кохану на очах у всієї країни через те, що досі закоханий у колишню дружину Марину Боржемську. Так, зірка брав участь у проекті, у якому мав одружитися наосліп, а потім будувати стосунки з нареченою. Обраницею виявилася Діана Черницька — спортсменка та фітнес-тренера, яка дуже подобалася знаменитості. Пара протрималася неділю і розірвала стосунки через почуття В’ячеслава до іншої.

Нова кохана

Не дивлячись на те, що В’ячеслав був змушений розірвати стосунки з дівчиною, яка йому дуже сподобалася через колишню прив’язаність до екс-дружини, це не завадило йому шукати щастя з новою дівчиною за межами Києва.

Спочатку він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories фотографію, на якій крокує разом з дівчиною по одеському пляжі. А вже згодом з’явилася публікація, на який він показав свою руку та руку обраниці, а в дописі почав гадати та розмірковувати, що ж таке любов.

Нагадуємо, що розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова вийшло доволі гучним. Колишня дружина спортсмена звинуватила його у домашньому насиллі. Напроти, сам В’ячеслав запевняє що дуже кохає родину і не одноразово намагався повернутися. Втім, Марина виявилася неприступною, а дитина чоловіка навіть не бере слухавку, коли дзвонить його батько.

Сподіваємося, що вже не самотньому В’ячеславу Узелкову нарешті вдалося забути старе кохання і почати життя спочатку.

Схожі статті