Вагітна Ксенія Мішина одягла обручку та показала круглий живіт: приховувати щастя немає більше сенсу

Відома українська акторка та головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина здивувала шанувальників неочікуваними світлинами.

Зірка серіалу “Кріпосна” вже давно будує відносини з коміком Олександром Еллертом, якого вона обрала у фіналі “Холостячки”. Не пройшло й тижня після завершення проекту, як закохані з’їхалися та досі живуть разом. Їх пара стала дуже популярною серед українців, а багатьох цікавлять подробиці особистого життя Ксенії і Олександра.

Оскільки вони обидва є активними користувачами соціальних мереж, то і з прихильниками спілкуються регулярно.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

На цей раз у себе в Інстаграм-сторіз Мішина вирішила влаштувати сесію відповідей на питання підписників. Хтось поцікавився у зірки, скільки кілограмів вона набрала під час вагітності. Ксенія виховує сина Платона від минулих відносин, які загалом були для неї травмуючими, хлопчику вже 9 років.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

У відповіді акторка сказала, що погладшала на 30 кг, коли виношувала сина, та показала архівне фото на останніх термінах. Позувала вона в обтягуючому одязі, який тільки підкреслив її вагітний животик.

Вагітна Ксенія Мішина
Вагітна Ксенія Мішина

Крім того, Мішина похизувалась незвичайною каблучкою на безіменному пальці:

“Ви хотіли з Сашею виростити штучний камінь. Як просувається затія?”, – запитали у Ксенії.

“Ось так”, — відповіла знаменитість, доповнивши відповідь фотографією каблучки.

Каблучка Ксенії Мішиної
Каблучка Ксенії Мішиної

До речі, не тільки Холостячка вже пізнала радість батьківства. У Еллерта теж є дитина – 13-річна донька Еліна. Вони обидва чудово спілкуються зі спадкоємцями одне одного та регулярно проводять час усі разом. Що стосується спільних дітей, то закохані мріють про близнят.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Схожі статті