Що відомо про роман Святослава Вакарчука з підопічною Христиною Соловій: розлучення з дружиною було явним

Святослав Вакарчук розвівся зі своєю дружиною після 20 років шлюбу. Всіх подробиць такого вчинку чоловік не розкриває.

Святослав Вакарчук. Ця знаменитість не була помічена у любовних скандалах до того моменту, як на “Голосі країни” не з’явилася молода учасниця лемківського походження – Христина Соловій.

Христина Соловій на проекті “Голос країни”. Кадр взято з телепередачі.

Причарувала співачка-початківець тренера своєю щирістю та відданістю своїй етнічній пам’яті. Христина – з заходу України, як і Святослав Вакарчук, тож музиканти одразу порозумілися.

Після завершення “Голосу країни”, Соловій почала тісно співпрацювати зі Святославом.

“Ми дуже швидко знайшли компроміс”, – коментувала свою історію з Вакарчуком Христина.

Цікаво, що співачка стала першою артисткою, яку почав продюсувати Святослав. Саме тому прихильники і почали підозрювати, що між артистами є стосунки. Та в інтерв’ю Яніни Соколової Христина запевнила, що до Вакарчука її привів певний “меценат”, який захотів лишитися анонімним. Чоловік має також лемківське походження та надає перевагу непублічності.

На піку розпалу теми про розлучення Святослава та Лялі Фонарьової, знову стало актуальним питання про його роман з Христиною.

Та сама дівчина однозначно дала відповідь на нього ще рік тому. Соловій вирішила відважно прокоментувати стосунки з продюсером її першого альбому.

Всі плітки вважає артистка повною нісенітницею та вигадками. Розповідати про роман їй немає чого, адже Христина не мала такого роду відносин з Вакарчуком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.