Двоповерховий маєток з просторими залами та коштовними елементами інтер’єру: де живе Анастасія Приходько

Анастасія Приходько вперше запросила журналістів до себе додому.

Анастасія Приходько завжди вела закритий образ життя. Журналістам ніколи не вдавалося вивідати від неї якісь секретики і на відміну від деяких артистів, вона ніколи не пробовкувалася. Нещодавно співачка натякнула, що планує повернення на сцену. Саме тому Анастасія активно почала знайомитися зі своєю аудиторією, але вже щиро і поближче.

Як виглядає маєток Анастасії Приходько?

Нещодавно Анастасія Приходько запросила до себе в гості журналістку Олександру Кучеренко, яка мала можливість провести відеозйомку прямо зсередини.

Будинок Анастасії Приходько.

Так, виявляється, що співачка проживає у двоповерховому маєтку. Інтер’єр виконаний у класичному стилі. Неможливо було не помітити люстри вартістю  30 тисяч гривень за штуку, шкіряні, зроблені з натурального дерева меблі і доволі коштовний ремонт.

У співачки також дуже простора кухня і великий холодильник, що не дивно, адже вона матір трьох дітей. Під час бесіди з’ясувалося, що Анастасія — велика тринжира. Жінка витрачає близько 80 тисяч гривень у місяць і в основному ці гроші йдуть на їжу. Артистка не приховує, не любить заощаджувати і живе теперішнім. Якщо вона хоче придбати якусь річ, то вона не думаючи це робить. Фінансами ж розпоряджається її чоловік.

Інтер’єр будинку Анастасії Приходько.

До речі, прибиранням вона займається самотужки, але для я трудно доступних місць вони запрошують клінерів.

Нагадуємо, що нещодавно Анастасія Приходько зізналася, що дуже боялася народжувати в втретє через невдалі перші пологи. У якийсь момент артистку настільки захопила паніка, що вона закрилася у ванній і ридаючи складала заповіт.

Схожі статті