Найгучніші розлучення українського шоу-бізнесу: Боржемська і Узелков, Павлік і Созаєва, Джеджула і Дімопулос

Розлучення часто супроводжуються скандалами і звинуваченнями колись люблячих одне одного людей. Так сталося і з героями нашої добірки.

Є в українському шоу-бізнесі приклади мирних і спокійних розлучень, причому іноді екс-подружжя навіть залишаються в чудових стосунках, але це швидше виняток з правил.

Андрій Джеджула та Санта Дімопулос

Шоумен і співачка прожили в цивільному шлюбі три роки і виховували разом сина Даніеля. Ще коли він був маленький, зіркові батьки розійшлися, хоча скандал між ними вибухнув не відразу.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Санта Дімопулос і Андрій Джеджула

Лише через пару років після розставання Джеджула заявив, що Дімопулос не дає йому бачитися з дитиною. Тоді він вирішив звернутися до суду, як раптом на нього напали троє невідомих чоловіків, у чому Андрій звинуватив Санту. Та, в свою чергу, заперечувала свою причетність до того, що трапилося.

Санта Дімопулос з сином від Андрія Джеджули
Санта Дімопулос з синомвід Андрія Джеджули

Дивно, але навіть після усього цього бруду колишнім таки вдалося знайти спільну мову, в тому числі і в питаннях, пов’язаних з вихованням Даніеля.

Віктор Павлік та Лариса Созаєва

25 років тривав шлюб Віктора і Лариси, причому вже в останні роки артист знаходився у відносинах зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою. Зараз вони одружені і радіють появі спільного сина Михайла.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова

За словами Созаєвої, Павлік регулярно їй зраджував, одного разу вона навіть подавала на розлучення, однак через аліменти, які треба було оформити, документи повернулися, а співак благав дружину дати йому ще один шанс під приводом того, що зміниться. Втім, дива не сталося.

В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська

Шляхи боксера і фітнес-тренерки розійшлися після 20 років спільного життя. Марина залишила спільно куплену з В’ячеславом квартиру, забрала дітей і переїхала до батьків. Довгий час Боржемська не озвучувала причин розлучення, однак згодом натякнула на те, що всі ці роки страждала від морального і навіть фізичного насильства з боку Узелкова.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

До тих пір, поки Марина мовчала, В’ячеслав продовжував зіззнаватися їй у коханні, але як тільки правда відкрилася, то тут же почав поливати екс-дружину брудом.

Схожі статті