Як виглядала та чим займалася перша дружина Віталія Борисюка, яка поступилася місцем Ользі Сумській?

Віталій Борисюк та Ольга Сумська живуть у щасливому шлюбі вже 25 років, але хіба тільки акторки вдруге пішла до РАГСу?

Ольга Сумська та Віталій Борисюк після довгих поневірянь у попередніх шлюбах знайшли своє щастя. Якщо про чоловіка акторки ми багато знаємо, а ще відомо про її взаємини з Євгеном Паперним, то про особисте життя Борисюка – відомо мало що.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Попри свою популярність актор Віталій Борисюк ретельно приховує своє особисте життя, яке було в нього до Ольги Сумської. Відомо, що народився чоловік у столиці. Тривалий час жив на Печерську, в нині елітному мікрорайоні.

Спочатку його батьки хотіли, аби він став представником технічної інтелігенції, але згодом прийняли його рішення стати актором.

Є інформація, що до Ольги Віталій вже був раз одруженим. У 1989 році він начебто розійшовся зі своєю дружиною. Та про це Борисюк ніколи не говорить.

Примітно, що й перше знайомство майбутнього подружжя сталося тоді, коли обидва не були самі.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк познайомилися на вечірці. Акторка тоді була заміжньою, а її майбутній чоловік прийшов з парою. На тому вечері вони помітили один одного, але активних кроків не зробили.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк зі своєю донькою Анною
Ольга Сумська та Віталій Борисюк зі своєю донькою Анною

Зараз пара відзначила срібне весілля. Виховують артисти доньку Анну та допомагають старшій Антоніні.

Віталій дуже прихильно поставився до дитини Ольги від першого шлюбу. Зараз Антоніна, хоч і живе окремо, але часто спілкується зі своєю матічр’ю та вітчимом.

Схожі статті